Fadølsudlejning - Fadøl og fadølsanlæg udlejes til fest

Fadølsudlejning i Storkøbenhavn

Vi tilbyder 10 års erfaring i fadølsudlejning til alle typer af fester. Fødselsdage, bryllupper, firmajulefrokost, sommerfest, receptioner og meget mere har vi været til. Vi sørger for lækre og kolde fadøl, så jeres gæster ikke tørster.
Vi sikre jer fadølsanlæg med stor køleevne og driftsikkerhed, og med vores videoguides er det nemt at betjene.

Lej fadølsanlæg og fadøl til fest

Åben vagttelefon fra kl. 8-24 på tlf. 71 99 83 53
Nogen gange sker det at man som kunde bliver i tvivl om noget, eller måske virker anlægget ikke korrekt. Selvom det er meget sjældent det sker, så løser vi altid problemet. Får I problemer kan I altid ringe til vores vagttelefon. Først prøver vi at afhjælpe problemet over telefonen og løser det ikke problemet, så rykker vi ud. Derfor er I altid sikret en seriøs fadølsudlejning.


  • Mere end 200 fadølsanlæg

  • Mere end 60 forskellige fadøl

  • Levering i Storkøbenhavn

  • Lejeperioden er op til 5 dage

  • Vagttelefon alle dage kl. 8-24

  • Vi tager ubrudte fustager retur

Fadølsudlejning - Afhentning på vores lager

Vi har lager I Skovlunde, hvor man kan afhente fadølsanlæg og fadøl alle hverdage ml. 8-16. Læs evt. mere om afhentning på vores lager.

Ønsker I fadølsudlejning hvor vi leverer og afhenter fadølsanlæg og fadøl, tilbyder vi levering I Storkøbenhavn for 695,00 kr. kr. Det inkluderer levering, opsætning og afhentning på jeres adresse.

Fadølsanlæg med mere end 60 forskellige fadøl

Uanset om I lejer et fadølsanlæg og fadølsbar hos os eller ej, lagerfører vi mere end 60 forskellige fadøl. Vi sørger for at vores fadølsanlæg passer til den valgte øl, således at koblingen passer, uanset om I skal bruge fadøl fra Tuborg / Carlsberg, Skovlyst, Nørrebro Bryghus, Herslev Bryghus eller vores udenlandske fadøl.
Er du i tvivl om hvor meget fadøl du skal bruge, kan du prøve vores fadølsberegner.