Herslev fadøl - Køb Herslev fadøl og lej fadølsanlæg

Fadøl fra Herslev Bryghus - Lej fadølsanlæg

Køb fadøl fustager fra Herslev Bryghus hos os og lej et fadølsanlæg. Herslev fadøl er kendetegnet ved den gode smag, økologisk og spændende varianter. Hos os kan I leje et fadølsanlæg sammen med jeres Herslev fadøl. Det kan afhentes på vores lager eller også tilbyder vi levering i Storkøbenhavn og omegn.


Historien om fadøl fra Herslev

Økologi, gårdbryggeri, bæredygtighed og lokalt er 4 gode ord som beskriver Herslev Bryghus. Øllen bliver brygget med korn fra egne marker ved Herslev, lidt uden for Roskilde på Midtsjælland. Ved bryggeriet findes en lille cafe hvor man kan få en bid mad og smage deres fadøl.

lej fadølsanlæg og køb Herslev fadøl
Herslev Øko Pilsner 20 liter

Herslev Øko Pilsner

20 liter

5,5 %

S kobling

Pilsner med maltfylde og humlebitterhed. En klarhed i smag og udseende.

Herslev Øko IPA 20 liter

Herslev Øko IPA

20 liter

6,0 %

S kobling

En IPA med humleeksplosion af citrus og blomster. Skarp bitterhed, frisk og fyldig, proppet med økologiske humlesorter.

Herslev Øko Hvede 20 liter

Herslev Øko Hvede

20 liter

5,0 %

S kobling

I får en hvdeøl som har en nuanceret smagsoplevelser som er frugtig og fløjsagtigt med silkeblød konsistens, blid syre og cremet skum.

Herslev Øko Pale Ale 20 liter

Herslev Øko Pale Ale

20 liter

5,9 %

S kobling

Gylden, blød og aromatisk efter engelsk tradition. Ravgylden, frisk og frugtig pale ale med blød og fyldig smag fra malten.

Herslev Øko Juleøl 20 liter

Herslev Øko Juleøl

20 liter

6,0 %

S kobling

Juleøl med en fin balance mellem sødme, bitterhed og maltsmag. Brygget på bygmalt og hvedemalt og krydret med økologiske appelsiner.


! Sælges fra november 2024

Herslev Øko Påskebryg 20 liter

Herslev Øko Påskebryg

20 liter

6,0 %

S kobling

Pale Ale med maltfylde i smagen og fine nuancer af blomster og citrus. Ren og skarp bitterhed, og smager af forår. Perfekt til påskebordets retter.


! Udsolgt for i år

Fadøl fra Bryggeri Skovlyst

Leder I efter en anden dansk fadøl, men som ikke hedder Tuborg / Carlsberg, så er Bryggeri Skovlyst et rigtig godt bud. Bryggeri Skovlyst laver nogle rigtig lækre fadøl, og endda til en rigtig fornuftig pris. Af Skovlyst fadøl finder du følgende typer fadøl: Pilsner, Classic, Brown ale, Pale ale samt en juleøl. Det kan selvfølgelig leveres sammen med et fadølanlæg.

Bryggeri Skovlyst fadøl og fadølsanlæg