Isterninger og knust is til drinks når der skal holdes fest

Få leveret isterninger og knust is i termotønder til jeres fest

Vær sikker på at dine drinks er kolde og lækre med isterninger og knust is fra os. En termotønde indeholder 25 kg is og kan uden problemer holde sig friske i 24-48 timer, så de kan sagtens leveres eller afhentes dagen før jeres arrangement. Med isterninger i en termotønde undgår I at skulle tænke alt for meget på at holde jeres drikkevarer kolde. Det hjælper og sørger isen for.


Køb isterninger og knust is af høj kvalitet med fokus på hygiejne

I samarbejde med en leverandør får vi leveret frisk is til hver weekend eller efter behov. Vi har en fryser, som gør at vi kan levere hele ugen og med kort varsel. Vi har selvfølgelig fokus på hygiejne og isen er placeret i en gennemsigtig plastsæk inden i termotønden.


Bestil en isskovl med isterningerne for god hygiejne

For god hygiejne, så anbefaler vi at man bruger en isskovl, ske eller andet som er egnet. Hænder/fingre kan ikke anbefales! En isskovl er også god til at "breake" isen.

Isterninger til din fest
25 kg Isterninger i termotønde

25 kg Isterninger i termotønde

Isterninger som kan bruges i drinks. Termotønde medfølger og holder isen kold i 24-48 timer

25 kg Knust is i termotønde

25 kg Knust is i termotønde

Knust is i termotønde til cocktails

Isskovl 25 cl.

Isskovl 25 cl.

Vores isskovl er afrundet i spidsen, hvilket gør den nem at dosere med, når der skal fyldes is i glas. Samtidig undgår dine gæster kolde og våde fingre, ligesom de ikke spreder bakterier i tønden eller kassen med isterninger eller knust is.

Tang til isterninger i rustfri stål

Tang til isterninger i rustfri stål

Vores istang er udformet som krokodilletænder i spidsen, hvilket gør den nem at samle isterninger op med. Samtidig undgår dine gæster kolde og våde fingre, ligesom de ikke spreder bakterier i tønden eller kassen med isterninger.

Isspand i klar plast - 8 liter

Isspand i klar plast - 8 liter

Isspanden kan fyldes med isterninger eller knust is og bruges som helt almindelig vinkøler eller som champagnespand, isspand til øl, sodavand, energidrik, opblanding, m.v. Spanden har huller i begge sider der fungerer som håndtag, hvorfor den nemt ka