Alkoholfri fadøl - Lej et fadølsanlæg med alkoholfri fadøl fra Teedawn

Alkoholfri fadøl er blevet populært... og lækkert

Hos os finder du et mindre udvalg af alkoholfri fadøl. Fadøl uden alkohol har aldrig været mere populært end lige nu, hvilket i høj grad skyldes de fantastiske øl på markedet. Der er stadig et begrænset udvalg af alkolholfrie øl på fustage, men Teedawn laver rigtige gode øl og der findes 2 varianter fra dem.


Lej et fadølsanlæg med alkoholfri fadøl

Vi har mere end 15 års erfaring i udlejning af fadølsanlæg til små og store fester, private og erhverv. Du får et setup som er afprøvet igennem mange år og det er muligt at få os til at levere og opstille fadølsanlæg og fadøl, så det er klar til brug. Passer det bedre at afhente ordren på vores lager, så er det selvfølgelig også en mulighed. Kontakt os gerne for vejledning og bestilling og ellers er det også muligt at bestille online.

Teedawn Gentle Lager Alkoholfri 20 liter

Teedawn Gentle Lager Alkoholfri

20 liter

0,0 %

A kobling

Denne pilsner/lager øl er nænsomt brygget af verdensmestre i alkoholfri øl-brygning som har lavet en frisk, mineralsk, læskende med en tilpas lang bitterhed.

Teedawn Wheat Dreams Alkoholfri 20 liter

Teedawn Wheat Dreams Alkoholfri

20 liter

0,0 %

A kobling

Overgæret, cremet og mild syrlig hvedeøl brygget med stor passion og er 100% alkoholfri. Det er en fantastisk sommer øl som kan drikkes hele året!

Alkoholfri fadøl fra Teedawn

Teedawn blev grundlagt efter stor ærgrelse over det begrænset udvalg af alkoholfrie øl på markedet på daværende tidspunkt. Som et af det første bryggerier, udelukkende med mindre eller helt uden alkohol blev Teedawn til her i lille Danmark.

Teedawn prøver med deres velsmagende kvalitetsøl at fremhæve "Mindfuld drinking", men stadig værne om hyggen og den gode samtale. Kvalitet og alkoholfri øl er et svært håndværk og en svær kombination, men det er Teedawn sluppet godt fra. Smag selv!

Teedawn fås også på glasflasker og kan købes i de fleste supermarkeder som Meny og Superbrugsen.
Vi sælger kun Teedawn på fustage.