Skovlyst fadøl - Lej fadølsanlæg med Skovlyst fadøl

Vi tilbyder Skovlyst fadøl og udlejning af fadølsanlæg i Storkøbenhavn. Vi har 10 års erfaring med udlejning af fadølsanlæg og selvom vi kun har solgt Skovlyst fadøl siden 2015, så er det allerede en af vores mest populære fadøl. Ønsker I Skovlyst fadøl kan i læse mere om leje af fadølsanlæg på vores forside, samt hvad vi ellers kan tilbyde.


Historien om fadøl fra Skovlyst

Fadøl fra Skovlyst tog sin begyndelse i 2005, da restauranten i Hareskoven, i udkanten af Storkøbenhavn, blev udvidet med et mikrobryggeri. Siden er øllet udbredt i dansk detailhandel og ikke mindst på fadøl. Både på restaurationer og hos os med fadølsudlejning.

lej fadølsanlæg og køb Skovlyst fadøl
Skovlyst Birkebryg Pilsner 30 liter

Skovlyst Birkebryg Pilsner

795,00 kr.


A kobling


30 liter


5,00 %Birkebryg er en lækker lysgylden pilsner, som er eftergæret på birkesirup. Saaz Humle giver en krydret og blomstret humleduft.

Skovlyst Egebryg Classic 30 liter

Skovlyst Egebryg Classic

950,00 kr.


A kobling


30 liter


5,20 %Egebryg er en ravgylden classic, som er lageret på ristede egetræsspåner. God fylde og bitterhed med toner af vanilje og malt.

Skovlyst Bøgebryg Brown Ale 30 liter

Skovlyst Bøgebryg Brown Ale

950,00 kr.


A kobling


30 liter


5,20 %Bøgebryg er en mørk og kraftfuld ale, brygget med bøgetræsrøget malt. Øllen har en træafgtig aroma og citrusaroma fra Cascade humlen.

! Udgået hos producenten

Skovlyst India Pale Ale 20 liter

Skovlyst India Pale Ale

675,00 kr.


A kobling


20 liter


6,00 %Skovlyst IPA er en gylden ale med humlearoma af citrus og blomst. Frisk bitterhed fra diverse humlesorter.

Skovlyst Julebryg 30 liter

Skovlyst Julebryg

995,00 kr.


A kobling


30 liter


5,50 %! Sælges fra 3. november 2023

Fadøl fra Nørrebro Bryhus

Leder I efter en anden dansk fadøl, men som ikke hedder Tuborg eller Carlsberg, så er fadøl fra Nørrebro Bryghus et rigtig godt bud. Nørrebro Bryghus laver nogle rigtig lækre fadøl, og endda til en rigtig fornuftig pris. Af Nørrebro fadøl finder du følgende typer fadøl: pilsner, classic, lagerøl, hvede, rød ale, pale ale samt en juleøl. Det kan selvfølgelig leveres sammen med et fadølanlæg.

Nørrebro Bryghus fadøl og fadølsanlæg